BOBELLIE ~ bellypaint & schminken

 

Schminkcursus / workshop schminken door Bobellie

Wil je ook graag leren schminken? Dat kan! Bobellie verzorgt ook kleinschalige schminkcursussen en workshops OP MAAT!

Op maat wil zeggen dat de inhoud en de duur van de cursus zijn afgestemd op de vraag en behoefte van de deelnemers. 

DUS:

  • Wil je snel wat basistechnieken leren voor bijvoorbeeld het helpen schminken bij de schoolmusical of met carnaval in zicht? Dan is een workshop basistechnieken van een paar uur erg  nuttig!
  • Of liever gericht modellen voor meisjes en/of jongens leren? Dat kan ook! Dan stellen we een paar avonden samen waarin verschillende ontwerpen kunnen worden geleerd.
  • Wel zin in een schminkcursus of workshop maar geen zin om na werktijd nog de deur uit te gaan? Of geen oppas voor een aantal avonden beschikbaar? Een cursus of workshop overdag is ook mogelijk!

 

Aangezien Bobellie zelf (nog) niet over een geschikte cursusruimte beschikt, zullen de cursussen/workshops voorlopig op locatie gegeven worden, waarbij gekozen is voor de zg. "Tupperware-party"-constructie. Dit houdt in:

  • De groep deelnemers bestaat uit een groepje mensen die elkaar al kennen en graag samen willen leren schminken, bijvoorbeeld vriendinnen, collega's, zussen etcetra.
  • De deelnemers zelf zorgen zelf voor een geschikte locatie, voorzien van een watervoorziening en sanitair.
  • Indien een meerdaagse cursus wordt geboekt, dient er één vaste locatie te worden bepaald voor de duur van de gehele cursus.
  • Bij een meerdaagse cursus wordt een vaste dag in de week en tijdstip afgesproken waarop de cursus wordt gegeven.
  • Aangezien de locatie in praktijk veelal een prive-adres betreft, zal de gastvrouw (of heer) in kwestie in verband met het beschikbaar stellen van zijn/haar woning en voorzieningen een korting krijgt op de cursusprijs!

Bobellie houdt de cursussen en workshops bewust kleinschalig van opzet, minimaal 2 tot maximaal 8 deelnemers. Een even aantal deelnemers is aan te raden in verband met het kunnen schminken op elkaars gezicht!

De kosten (per persoon) zijn afhankelijk van de inhoud en duur van de gewenste cursus/workshop, en van de locatie (reistijd en reiskosten).

In overleg met Bobellie kunnen grotere groepen ingepland worden, bijvoorbeeld voor medewerkers kinderopvang en/of scholen.

Interesse? Neem gauw contact op om de mogelijkheden te bespreken, dan kun jij binnnenkort ook zeker heel mooi schminken!