BOBELLIE ~ bellypaint & schminken

 

Muurschilderingen

Mijn schildertalenten laat ik niet alleen los op gezichten en/of buiken. Wil je graag iets aparts op bijvoorbeeld de muur van de kamer van je kind(eren) maar beschik je zelf over 2 linkerhanden, dan kun je mij daar ook voor inhuren!

Ook hiervoor geldt dat ik geen vaste prijs kan geven aangezien het maken van een muurschildering afhankelijk is van de grote van de muur en gewenste afbeelding, ondergrond e.d. Heb je wensen voor het laten maken van een muurschildering dan kom ik dit graag met je bespreken en stel ik een prijs op maat op!

 

Kleintje kunst...

Op zoek naar een leuk (kraam-)kadootje of iets aparts voor in de (kinder-)kamer? Ook dan ben je bij Bobellie aan het juiste adres!

Eigenlijk kan ik op alles schilderen wat maar wenselijk is; muren, buiken, gezichten maar ook op canvasdoek of bijvoorbeeld aardewerk.

Wil je de afbeelding van het geboortekaartje op een bordje hebben? Dat kan! Of uitvergroot aan de muur op doek? Ook mogelijk! Leuk om (kado) te geven en om te krijgen!

Heb je speciale wensen en wil je weten of ik jouw idee ook uit kan voeren en benieuwd naar een prijs op maat? Neem dan gewoon even contact op!