Bellypaint

ZWANGER! GEFELICITEERD! Met een prachtige buikschildering/bellypaint door Bobellie geef je jouw zwangerschap nog meer kleur! Je bolle buik wordt omgetoverd tot een echt kunstwerkje en vormt zo een mooie herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

Je kunt voor een bellypaint naar mij komen maar ik werk ook regelmatig op locatie, bijvoorbeeld om een bellypaint maken tijdens een babyshower! Ik werk uitsluitend op afspraak.

Zelf niet zwanger, maar op zoek naar een uniek kado om iemand te feliciteren met de zwangerschap? Bestel dan een KADOBON bij Bobellie! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!!!

 

TARIEVEN BELLYPAINT

  • Bellypaint bij Bobellie in Zevenbergen: € 65,00
  • Bellypaint op locatie:€ 75,00  + reiskostenvergoeding 

De reiskostenberekening is als volgt:

Afstand in kilometers (van mijn postcode naar postcode van de locatie – volgens routenet.nl, kies hierbij altijd optie: snelste route!) X € 0,50 per kilometer.

  • Bellypaint-Kadobon: € 65,00  =Tegoedbon voor bellypaint bij Bobellie; voor afspraak op locatie (indien gewenst) worden bijkomende reiskosten apart in rekening gebracht.

 

Naast de bellypaint maak ik altijd foto’s van jouw beschilderde buik, eventueel ook samen met je partner en/of andere gezinsleden erbij.

Alle foto’s – inclusief enkele bewerkte foto’s – worden enkele dagen na het maken van de bellypaint per mail (via We Transfer) in bestand aangeleverd.

 

Gipsbuiken

Heb je in je zwangerschap een gipsbuik laten maken en wil je deze graag mooi beschilderd hebben? Bobellie kan van jouw saaie witte gipsbuik een mooi kunstwerkje maken!
Er is heel veel mogelijk! Een mooie afbeelding of naar het geboortekaartje, met of zonder naam, geboortegegevens en dergelijk…wat jij wilt!
Een beschilderde gipsbuik wordt standaard zijdeglans gelakt afgeleverd. Bobellie doet niet aan het mozaïeken van gipsbuiken. Daarvoor zijn andere adressen te vinden via internet.

Bobellie maakt zelf overigens géén gipsbuiken! Ik kan je wel instructie geven hoe je dit het beste kunt doen en er zijn via internet ook kant en klare pakketten te koop.

Onze prijzen voor het bijwerken en beschilderen van een gipsbuik zijn als volgt:

  • Alleen beschilderen en aflakken  € 75,00
  • Meerprijs gehele gipsbuik verstevigen € 10,00 – noodzakelijk indien de afgegeven gipsbuik te dun/zwak is om direct te kunnen beschilderen; dit wordt door ons bij het afgeven van de gipsbuik gemeld, zodat de totaalprijs van te voren bekend is.
  • Optioneel: randen netjes afwerken € 10,00
  • Optioneel: gipsbuik glad afwerken (structuur van gipsverband niet meer zichtbaar) € 15,00
  • Optioneel: aanbrengen/vastzetten ophangsysteem (ijzerdraad) € 5,00

 

Een gipsbuik is erg kwetsbaar! Ik verwacht daarom dat je zelf je gipsbuik komt brengen en weer komt ophalen wanneer ik deze gereed heb.